Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

ConcordBank посів 3-ю позицію серед найкращих банків для МСБ на FinAwards–2022

ConcordBank узяв участь у щорічній церемонії нагородження банків, фінансових і страхових компаній — FinAwards, яку проводять фінансові портали Minfin та Finance.

ConcordBank вперше брав участь у номінації «Найкращий банк для МСБ» і відразу посів 3-ю позицію.

У цій номінації взяли участь банки, які надають комплексне банківське обслуговування для клієнтів МСБ, зокрема ФОП, включно з такими послугами як розрахунково-касове обслуговування, кредитування на розвиток бізнесу, можливість використання дистанційних систем управління рахунками для ведення підприємницької діяльності. Усього номінувалися 23 банки.

«Важливо, що такі премії та конкурси продовжують проводитися навіть у воєнний час. Банкам і бізнесу не можна зупинятися, навпаки — у поточних умовах маємо подвоювати зусилля заради нашої перемоги, майбутньої відбудови та розвитку. Ми в ConcordBank постійно над цим працюємо, надаючи бізнесу нові зручні рішення для управління своїми фінансами в цей час, – зазначив Юрій Задоя, голова правління банку. – Друге наше завдання й щире бажання — допомога українським підприємцям у цей непростий час, а саме: ми пропонуємо інноваційний, але простий сервіс через NEOBANK для бізнесу в будь-якій точці світу та низькі тарифи на наші послуги. Ми розуміємо, що вистояти маємо спільно».

Переможці премії були оголошені наприкінці серпня в Києві. Попри війну, повномасштабну фазу якої росія розв’язала 24 лютого, церемонія відбувалася офлайн.

ConcordBank заснований 2006, входить до Concord Fintech Solutions – першої в Україні відкритої фінтех-екосистеми, єдину інфраструктуру котрої формують також незалежний процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay, цифровий NEOBANK і Біржа Благодійності «ДоброДій».

FinAwards – це щорічна премія, що визначає найкращі фінансові та інвестиційні продукти, клієнтські сервіси, IT-впровадження, рекламні проєкти ринку фінансових послуг, а також найуспішніших і найефективніших топ-менеджерів фінансових компаній.

Премія має нематеріальний характер. Її мета – відзначити найкращі фінансові рішення та компанії з високою якістю обслуговування для споживачів фінансових послуг.

Після подання заявок від учасників вони проходять стадію модерації – перевірку на відповідність критеріям номінації та коректність заповнення даних. Модерацію проводить експертна група редакцій сайтів Мінфін, Finance.ua. Після проходження модерації заявка допускається до суддівства та публікується на сайті для відкритого голосування.

Поділитися в соціальних мережах