Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

Ура, ConcordBank святкує своє 14-річчя!

Цього року ми хочемо відсвяткувати цей день з нашими клієнтами! 7 серпня в усіх відділеннях нашого банку на всіх клієнтів і гостей будуть чекати частування та прохолодні напої.
Отже, які приємності чекають на відвідувачів наших відділень?
У головному відділенні за адресою площа Троїцька, 2, м. Дніпро кожен гість і клієнт банку зможе посмакувати коктейлем «Фіз із бузиною», а на вході отримати модну захисну маску! Усе з дотриманням карантинних заходів, але у святковій атмосфері. За традицією, усі охочі зможуть сфотографуватися на фоні нашої чудової фотозони, причому буде можливість потрапити в кадр спеціально запрошеного професійного фотографа, який добере найкращий ракурс, а отримані фото помістить на пам'ятні магнітики. Під час наступного візиту наші гості та клієнти зможуть забрати їх як сувенір.
А ось головною подією буде колесо фортуни, і повірте, удача усміхнеться кожному! Ніхто не піде від нас без подарунка. Підходь, крути та вигравай круті призи від ConcordBank: фірмові блокноти, пляшки для води, брендовані чашки, шокоайкони та ще багато іншого!
У VIP-відділеннях на клієнтів чекають смачні брендовані десерти, а на додаток ще й келих шампанського за подальший розвиток банку та взаємовигідну співпрацю!
Клієнтів регіональних відділень ми також не залишимо без свята. У цей день пригощатимемо їх коктейлем «Мімоза» або келихом шампанського, корпоративними пряниками та цукерками. Завітайте до наших відділень по гарний настрій та смачненькі подарунки!

Святкуймо день народження ConcordBank разом! Чекаємо на вас у наших відділеннях 7 серпня з 11:00.
P. S. Як багато хто знає, наш банк постійно підтримує благодійні проєкти, що є однією з цінностей нашої компанії. І якщо ви хочете привітати нас і подарувати презент, то просто підтримайте будь-який проєкт Біржі Благодійності «ДоброДій»

Поділитися в соціальних мережах