Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

АТ "АКБ " КОНКОРД" прямує до Кремнієвої долини для презентації ConcordPay і ProCard

У лютому 2020 року АТ "АКБ"КОНКОРД" представить світу дві власні фінтех-розробки — ProCard і ConcordPay!

Щоб презентувати свої довгоочікувані проєкти, ми попрямуємо до Кремнієвої долини — “столиці” високих технологій. Тут, серед світових лідерів, команда нашого банку візьме участь у найбільшому стартап-заході світу — Startup Grind Global-2020.
Ми бачимо в Startup Grind Global-2020 перспективи пошуку нових міжнародних партнерів. Банк готовий до співпраці з іншими компаніями та тримає курс на розвиток у сфері фінтеху. Наш власний процесинговий центр ProCard і платіжний сервіс ConcordPay — це робочі та корисні продукти, які ми з радістю презентуємо світу.


АТ "АКБ"КОНКОРД" виступає на івенті не просто як учасник, а як партнер Startup Grind. Сьогодні технології цінуються більше, ніж гроші, тому ми зацікавлені у взаємній підтримці представників фінтех-бізнесу. Крім того, ми вже мали успішний досвід роботи з відомими PSP-компаніями, а також WOG, VISA і MasterCard — компаніями-гігантами, знаними в Україні.


Нагадуємо, що Startup Grind — це найбільша незалежна міжнародна стартап-спільнота. Вона об'єднує більш ніж 2 млн підприємців і стартапів з понад 125 країн світу. Партнерами спільноти виступає багато значущих організацій, у тому числі Google for Startups.
Startup Grind Global 2020 року — це івент, на якому зустрічаються стартапери, топові бренди та технологічні лідери. Щороку 10 тисяч інноваторів збираються в Кремнієвій долині, щоб навчатися, спілкуватися та шукати нові можливості для розвитку свого бізнесу. Протягом двох днів тут відбуваються сотні сесій, нетворкінг та інші корисні івенти. Наступну конференцію заплановано на 11-12 лютого 2020 року.


Що таке ConcordPay?
Платіжний сервіс від АТ " АКБ"КОНКОРД" , розроблений з урахуванням потреб власників онлайн-бізнесів. З його допомогою проведення платежів через сайт стає максимально простим і зручними. ConcordРау — це можливість оплачувати покупки на сайті будь-якими методами: класичними картами VISA та MasterCard, через Apple Pay або Masterpass, за допомогою FaceID або TouchID, через інвойсинг і регулярні щомісячні платежі.


Що таке ProCard?
Власний процесинговий центр АТ "АКБ"КОНКОРД" . ProCard — це перший процесинг в Європі та країнах СНД, який впровадив сучасний і надійний протокол рівня 2.0. Розробка подібних фінтех-продуктів підкріплює статус АТ"АКБ"КОНКОРД" як одного з найбільш технологічних банків України.

Поділитися в соціальних мережах