Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

За внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам ЗСУ, активну волонтерську діяльність Головнокомандувач ЗСУ генерал Залужний нагородив почесним знаком «За сприяння війську» співзасновницю Біржі Благодійності «ДоброДій» Олену Сосєдку

Ця відзнака за значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України та активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану. Такі нагороди сьогодні отримують справді непересічні особистості, котрі творять сучасну історію України.

«Біржа Благодійності «ДоброДій» є головним оператором допомоги, яку постійно спрямовує на ЗСУ наша фінтех-екосистема Concord Fintech Solutions. 

Ми виконали вже понад 250 запитів від військових підрозділів, придбали чимало БПЛА та іншої необхідної техніки для захисту України. Це велика честь допомагати своїй країні, і ми спрямовуємо на це всі наші можливості.

Вдячна нашій команді, яка невтомно працює задля допомоги фронту та нашої Перемоги», – прокоментувала Олена Сосєдка.

Як зазначають ЗМІ, ConcordBank (АТ «АКБ «КОНКОРД»), ядро екосистеми Concord Fintech Solutions, за підсумками 2022 року сплатив понад 151 млн грн податків і зборів і перейшов до категорії великих платників податків. 

Крім того, за рік війни банк «КОНКОРД» спрямував 104 млн грн на благодійні проєкти, з яких понад 92 млн грн на підтримку ЗСУ. У деякі місяці на благодійність спрямовували до 50% прибутку. 

У 2022 році банк «КОНКОРД» профінансував виготовлення для Сил ТрО найбільшої партії українських  інноваційних інженерно-саперних систем ПК-8, а також допоміг придбати два українських БПЛА «Чаклун», а також «Кажан» та ін. 

У 2022 році банк «КОНКОРД» було включено до списку «25 провідних банків України під час війни» (Financial Club). У цьому рейтингу, складеному за понад 100 критеріями оцінювання, банк посів 15-е місце серед комерційних і державних банків.

Concord Fintech Solutions – перша в Україні відкрита фінтех-екосистема. 

Відкриту інфраструктуру CFS формують ConcordBank, процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay, цифровий банк NEOBANK для фізосіб та ConcordBusiness для підприємців. До складу CFS також входить Біржа Благодійності «ДоброДій», яка і виступає головним оператором благодійної допомоги.

Поділитися в соціальних мережах