Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

Олена Сосєдка увійшла до ренкінгу 50 найвпливовіших жінок FinTech

3 жовтня було презентовано результати другого щорічного ренкінгу 50 найвпливовіших жінок FinTech, який проводить Українська асоціація фінтех-компаній (UAFIC).

Олена Сосєдка, голова наглядової ради та акціонер ConcordBank, співзасновниця відкритої фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions, другий рік поспіль входить до цього ренкінгу.

Як зазначили укладачі ренкінгу, Олена Сосєдка має багаторічний досвід і глибоку експертизу у фінансовій і банківській галузях.

Вона ініціювала створення незалежного процесингового центру ProCard, IT-компанії MustPay, а також є співзасновницею digital-біржі благодійності «ДоброДій». Саме у 2022 головною своєю соціальною місією Олена бачить системну та багатовекторну допомогу тим, хто найбільше її потребує.

Нагадаємо також, у 2022 Concord Fintech Solutions отримала визнання Ukrainian Fintech Awards у категорії Best fintech ecosystem.

Коментуючи подію, Олена Сосєдка зазначила:

«Таке визнання для мене — справжня честь і відповідальність. Я горда бути серед тих 50 сміливих жінок, які без перебільшення успішно драйвлять, надихають, спрямовують, підтримують розвиток фінтеху в Україні, навіть у такий складний час. Очевидно, що ця війна має і жіноче обличчя, бо ми маємо забезпечити стабільність у тилу та резерви для майбутньої Перемоги.

А ще — це привід засвідчити любов до людей і справи, якій віддаєш своє життя. Дякую організаторам і вітаю колег!»

До фінального списку увійшли 50 жінок, яких визнано найвпливовішими у фінтех-індустрії України. Переглянути ренкінг можна тут

Дослідження проводилося протягом серпня-вересня 2022 року. Під час проведення дослідження було отримано 274 заявки, 100 з яких відібрано й передано експертному журі для подальшого голосування. Первинний відбір проводили серед жінок, що працюють у банках і небанківських установах, платіжних компаніях, стартапах і державному секторі. Під час відбору брали до уваги стаж і результати роботи у фінансовому секторі, наявність публікацій на тему фінтех, участь у профільних заходах, присвячених розвиткові фінтех-сектору, проактивну позицію в популяризації інноваційних програм і продуктів у сфері фінансів.

До складу експертного журі увійшли 15 осіб, що мають багаторічний досвід у фінансовій сфері, зарекомендували себе як провідні спеціалісти з впровадження інновацій, розбудови фінтех-сектору та оновлення законодавчої бази для пом’якшення умов ведення фінансової діяльності в Україні.

Поділитися в соціальних мережах