Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

Open Banking в екосистемі CONCORD: вихід на глобальні проєкти через високі технології

Цього року ConcordBank почав роботу в програмі В2В2С «Відкритий банкінг і процесинг», що дає можливість фінтех-проєктам виходити на глобальний рівень розвитку бізнесу.

Подробиці програми 29 жовтня представив Голова Правління ConcordBank Юрій Задоя в межах конференції Global Payments Day 2020 року, організованій Українською міжбанківською асоціацією членів платіжних систем «ЕМА».

«ConcordBank працює над створенням єдиного вікна у світ фінансових послуг з відкритою банківською екосистемою в Європі, СНД та Україні. Ми об'єднуємо бізнес і користувачів, збираючи в одному місці все, за що можна заплатити в межах щоденних купівель, даємо партнерам можливість швидкого підключення до єдиної фінансової інфраструктури та запуску власних фінтех-продуктів», – розповів Юрій Задоя.

Серед міжнародних проєктів ConcordBank у 2020 році:

  • VCES – у 2020 році розроблено ПЗ для VISA, яке працює в їхніх програмах лояльності: fast-line, пакування багажу, VIP-сервіси в міжнародних аеропортах Казахстану, Сербії, Азербайджану, України та Білорусі.
  • ELPASO – обслуговування карткового проєкту британської фінансової компанії: емісія та еквайринг MПС MasterCard.
  • Alif Bank – міжнародний проєкт з одним із найбільших банків Середньої Азії Alif Bank (Таджикистан) стартує в листопаді 2020 року: емісія та еквайринг MПС: VISA, UnionPay.
  • Beeline.KZ – обслуговування карткового проєкту великого мобільного оператора: емісія карт, підтримка, забезпечення роботи власних цифрових гаманців компанії, а також гаманців Apple Pay і Samsung Pay на базі VTS – технології від МПС VISA.

«Ми розвиваємо екосистему, випереджаючи потреби клієнтів, і відкриті до партнерства. Щойно сталася імплементація стандарту 3Ds, у нас вже була готова технологія його використання. Open Banking – це не просто заробляння грошей на інноваціях, а й вихід на глобальний рівень, він потрібен всім, хто готовий розвиватися», – підсумував Голова Правління Юрій Задоя.

Нагадаємо, що ConcordBank один з перших у Європі підключився до 3ds v2.1 за емісією та інтернет-еквайрингом MasterСard, а також перший в Україні – до 3ds v2.1 за емісією та інтернет-еквайрингом Visa, що підтверджує високий ступінь безпеки платежів.

ConcordBank перший серед недержавних банків України, хто запустив інтернет-еквайринг ConcordPay з опціями від ApplePay і GooglePay, а також реалізує безліч технологічних спільних проєктів з Visa і MasterСard. Також ConcordBank потрапив у топ-10 найбільш успішних банків України в категоріях «Інтернет-банкінг» та «Мобільний банкінг» на премії FINANCIAL CLUB AWARDS 2019.

 
Поділитися в соціальних мережах