Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

У Дніпрі пройшла Pre-party Concord bank + ITEM, де представники Кремнієвої Долини за допомогою телемосту відповіли на всі запитання гостей вечірки!

2 листопада в Дніпрі в художній галереї «Арт-світ» відбулася закрита вечірка для учасників ITEM Global Dnipro-2019, організатором якої виступив один з фінансових партнерів конференції Concord bank. Гості заходу могли в неформальній обстановці під хорошу музику, смачні напої та закуски поспілкуватися на загальні теми і завести нові, корисні знайомства. Головною подією вечора став телеміст з представниками Кремнієвої долини - Микитою Сафроненко і Сергієм Сьомою.

Більше 30 представників різних сфер IT-індустрії: бізнесмени-початківці, молоді стартаперів, менеджери і розробники зібралися разом, щоб в неформальній обстановці поділитися один з одним своїми ідеями, отримати цінні знання та, можливо, знайти майбутніх партнерів.

На Pre-party Concord bank + ITEM міг потрапити кожен, хто протягом місяця придбав квиток на ITEM Global Dnipro-2019 і заповнив коротку анкету за посиланням в рекламних промо-матеріалах. Спочатку очікувалося до 20 гостей, але в підсумку прийшло вдвічі більше.

В рамках даного заходу Глава Правління Concord bank знайшов час, щоб особисто поспілкуватися з кожним гостем і розповісти, як тісно останнім часом пов'язані фінансові операції і IT-індустрія, як в рамках бізнес-співпраці з найбільшими банківськими структурами новітні розробки від вітчизняних підприємців отримали гідне увагу в усьому світі. Так само в рамках «круглого столу» порушувалися питання щодо інвестування та фінансування перспективних ідей в області FinTech.

Гостями вечірки так само стали кілька іноземних спікерів конференції ITEM Global Dnipro-2019, а саме Томас Йохам, Айк Арутюнян і Едуардо Соарес. Поспілкуватися з ними в не формальною обстановці міг кожен охочий

«Родзинкою» вечора став телеміст з представниками Кремнієвої долини - співзасновником і головним операційним директором Unicorn Lab, UAHUB Микитою Сафроненко (Сан-Франциско, США) та інженером-програмістом Google Сергієм Сьомою (Цюріх, Швейцарія)
Протягом місяця гості мали можливість відправити питання організаторам вечірки, щоб на Pre-party Concord bank + ITEM модератор змогла поставити їх спікерам. Діапазон обговорюваних тем був максимально широкий - від продажу продукту за кордоном, розробки мов програмування і налагодження співпраці з американськими колегами до облаштування життя в США і гендерної рівності в IT-індустрії. Микита Сафроненко і Сергій Сема з радістю відповіли на всі з них, а так само на супутні питання «із залу», які виникали в ході обговорення вищевказаних тем.

Невипадково негласної темою вечірки стала саме Кремнієва долина. Користуючись нагодою в рамках заходу Concord bank анонсував старт нової акції. Восени 2020 року представництво банку збере групу, якій випаде можливість відвідати Мекку світових IT- інновацій. Всі витрати Concord bank бере на себе. Для того щоб отримати шанс відправитися в Кремнієва долину в складі Команди Concord bank, досить з 1 листопада по 15 травня зняти готівку з карти іноземного банку в одній з кас Конкорд банку, відсканувати Qr-код з наклейки на касі або банера в відділенні, заповнити коротку анкету і дочекатися весни, коли Concord bank проведе розіграш путівки, про що особисто буде повідомлено кожному учаснику шляхом viber-розсилки. Або знайти стійку Concord bank на IT-конференціях, відсканувати Qr-код на банері, дочекатися весни і заповітного повідомлення в viber.

Concord bank вже не перший рік виступає партнером ITEM-конференції та активно підтримує IT-community.

Поділитися в соціальних мережах