Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

Visa розширює можливості страхування для власників преміальних карток!

Друзі, певно, вам знайома ситуація, коли дорогою до аеропорту не прибув вчасно громадський транспорт або затримали рейс, і ви не встигли на наступний, чи ви захворіли під час подорожі та маєте оплачувати своє лікування? Позбудьтеся цього стресу заздалегідь із страхуванням подорожей для власників карток Visa Infinite від ConcordBank! Тим паче, що Visa забезпечує страхування не тільки для вас, а ще й для членів вашої родини (чоловік/дружина та діти), якщо вони подорожують разом з вами.

До того ж введено нові можливості:

1. Збільшено ліміт на медичні витрати за картками Visa Infinite до $2,5М.

Якщо під час поїздки ви раптом захворіли та змушені звернутися до медичного закладу, не панікуйте: повідомте про це консьєрж-сервіс Visa, вони передадуть інформацію до страхової служби та після вашого повернення в Україну відшкодують вам всі медичні витрати. А відтепер ще й у межах збільшеного ліміту.

2. Додано покриття «Пропущений рейс» до $1500.

Автомобіль, на якому ви їхали, потрапив у ДТП або громадський транспорт не прибув згідно з розкладом, і, як наслідок, ви пропустили свій рейс і змушені купувати новий квиток? Не хвилюйтеся, страхування подорожей від Visa для власників карток Visa Infinite від ConcordBank відшкодує вам усі непередбачувані витрати.

3. Додано покриття «Пропущений транзитний рейс» до $500.

Затримали виліт чи прибуття рейсу та відповідно в пункті пересадки ви вже пропустили наступний? Не варто нервувати, адже страхування також покриє всі витрати на купівлю квитка на наступний рейс.

4. Покриття витрат на медичну допомогу, пов'язану із Covid-19.

Якщо під час подорожі ви захворіли на Covid-19, то страхування покриє всі медичні витрати, але тільки в тому разі, якщо ви не подорожуєте до країни чи конкретного регіону, подорожі до якого не рекомендовані відповідним державним органом країни вашого проживання або Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Дбайте про своє здоров'я і відвідуйте лише безпечні країни!

Обов'язкова умова страхування – оплата своєю карткою Visa Infinite, щоб ім'я на картці збігалося з ім'ям на квитках та в системі бронювання житла.

Захистіть себе від стресу заздалегідь. Розгляньте нові можливості страхування для власників карток Visa Infinite.
З турботою про вас ConcordBank!

Поділитися в соціальних мережах