Укр
  • БІЗНЕСУ
  • ПРИВАТНИМ ОСОБАМ
  • ПРО БАНК
  • ВІДДІЛЕННЯ та БАНКОМАТИ
  • ПАРТНЕРАМ
  • Private Banking
  • Цифрові проєкти

Заява АТ «АКБ «КОНКОРД» щодо стабільної роботи Банку

До уваги ЗМІ

Публічна заява АТ «АКБ «КОНКОРД»

У зв'язку з поширенням чуток і появою матеріалів про начебто позбавлення АТ «АКБ «КОНКОРД» банківської ліцензії, рішуче спростовуємо цю інформацію. Подібні плітки почали з’являтися на сайтах-«смітниках», які відомі використанням неперевіреної інформації, а також у створених російськими спецслужбами телеграм-каналах, метою яких є дестабілізація ситуації в Україні.

Повідомляємо ЗМІ, які об’єктивно працюють з інформацією згідно зі стандартами журналістської етики, що наразі в банку завершується регламентна планова перевірка Національного банку, яка відбувається відповідно до узгоджених етапів і термінів.

Перевірка – ключова функція регулятора. У 2022 році в банку відбувся аудит, рекомендації якого було одразу враховано та впроваджено.

Ми спостерігаємо та надзвичайно стурбовані тим тиском, який за допомоги ворожих ресурсів (припускаємо, що нашими конкурентами) чиниться на Нацбанк України та на суспільство, маніпулюючи версіями щодо висновків перевірки, видаючи за справжню версію припущення про позбавлення ліцензії. Вважаємо таку ситуацію вкрай небезпечною, адже таким чином здійснюється публічна спекуляція навколо роботи нацрегулятора. Маніпулятивно та безпідставно сформовані очікування від висновків перевірки можуть спотворити та викривити реальну картину та створити загрозу безпідставного підриву довіри.

Повідомляємо, що наш банк та його продукти здобули чимало нагород і визнань за останній час. Докладніше з ними можна ознайомитися на нашому офіційному сайті.

Банк дотримується всіх нормативних вимог НБУ та веде прибуткову діяльність. Рейтинг стійкості банку підвищено до рівня ААА. Також банк ретельно виконує всі рекомендації, які надає Національний банк України.

Банк «КОНКОРД» є частиною банківської системи України. Останнім часом дії національного регулятора спричинені намаганням покращити та зробити прозорими умови ведення банківської діяльності в різних напрямках. Зокрема це стосується й врегулювання щодо так званого гемблінгу. Банк підтримує дії Правління НБУ щодо формування ефективної та прозорої банківської системи. Банк «КОНКОРД» заявляє, що готовий виконувати всі умови та дотримуватись всіх правил, створених регулятором задля стабільної роботи фінансової системи України.

За підсумками 2022 року банк «КОНКОРД» перейшов у категорію великих платників податків – 150 млн грн податків і зборів перераховано до бюджету. Значну частину прибутку з 2022 року банк спрямовує на благодійність і підтримку ЗСУ: загалом ця сума сягнула вже понад 116 млн грн. Детальніше зі звітами про соціальну відповідальність та фінансову діяльність банку можна ознайомитись на сайті: https://concord.ua/

 

Просимо звертатись по офіційну інформацію та коментарі до керівника Департаменту стратегічних комунікацій і PR ConcordBank Ганни Кондракової.

Контакти:

h.kondrakova@concord.net.ua

керівник Департаменту стратегічних комунікацій і PR 

ConcordBank \ Concord Fintech Solutions

Поділитися в соціальних мережах