Eng
  • FOR BUSINESS
  • FOR PRIVATE CLIENTS
  • ABOUT BANK
  • BRANCHES and ATMS
  • FOR PARTNERS
  • Private Banking
  • Digital projects

Замов БІОМЕТРИЧНИЙ ПАСПОРТ для безвізового виїзду за кордон прямо з дому!

1. Заходимо на igov.org.ua і обираємо послугу «Паспорт громадянина для виїзду за кордон»: https://igov.org.ua/service/176/general і обираємо свій регіон.

2. Далі система пропонує вибрати спосіб входу - через ID-банкінг, у переліку банків обираємо Конкорд банк. Таким чином, Конкорд звільняє своїх клієнтів від необхідності надавати електронно-цифровий підпис або приносити документи особисто, втрачаючи час у чергах.
3. Після входу відразу відкривається ваша особиста картка, куди банком вже вписані ваші ПІБ і паспортні дані. Залишається тільки ввести свій телефон, пошту і вибрати зручне для отримання відділення Міграційної служби + дату і час отримання.

ВАЖЛИВО!

Нажаль, зараз попит на оформлення паспортів набагато перевищує можливості місцевих ДМС, також зараз ще не у всіх районних ДМС підключена апаратура для видачі паспортів, але це має виправитися в найближчі півроку. Тому ось інформація щодо того, коли та за яким принципом з’являються місця :
- у м. Дніпро - в районах Шевченківський, Новокодацький та обласний на Поля - черга повністю електронна і щоденно додається 1 день (+15 днів), якщо вільної дати та часу немає, то можна спробувати подати заявку після 00:00, коли оновлюється інформація на наступну дату.
- по всім іншим районам Дніпра та області - черга електронна щоденно додається 1 день (+15 днів), якщо вільної дати та часу немає, то можна спробувати подати заявку після 07:00, коли оновлюється інформація на наступну дату. Також є і звичайна черга в цих відділеннях ДМС.
- по Київській, Львівській, Харківській, Хмельницькій та Одеській областях - черга повністю електронна і щоденно додається 1 день (+15 днів), якщо вільної дати та часу немає, то можна спробувати подати заявку після 00:00, коли оновлюється інформація на наступну дату.

4. Коли ви обрали час і місто і натиснули «відправити заявку», вам надійде лист на пошту про оформлення заявки. Залишилося небагато - оплатити послугу і отримати документ. Через 5-10 хвилин ви отримаєте ще один лист з реквізитами для оплати, нагадуванням часу і дату, переліком необхідних документів і формою для заповнення. Заплатити доведеться державне мито 170 гривень плюс 391,47 грн. міграційній службі за надання послуги з оформлення і видачі паспорта. Також прямо в цьому листі ви можете відмовитися від свого задуму. Тепер залишається тільки чекати заповітного дня, не запізнюватися. Відбитки пальців і особистий підпис з вас запитають вже на місці отримання.

5. Документи, які необхідно пред’явити в день візіту до Міграційоної для отримання паспорта:
- сплатити мито і вартість послуги, заповнити прикладену форму заяви та зробити копії паспорта та ідентифікаційного коду.

З собою потрібно мати:

- оригінал і копію паспорта громадянина України;

- закордонний паспорт (якщо є);

- оригінал і копію ідентифікаційного коду;

- квитанції про оплату з мокрою печаткою банку, оформлені на вас;

- заповнену заяву (якщо немає можливості роздрукувати, можна отримати і заповнити бланк на місці).

Share on social networks